Zasebnost na spletnem mestu

Varstvo osebnih podatkov je za nas izjemno pomembno področje

V zavodu Šola prihodnosti Maribor se zavedamo, da je varstvo osebnih podatkov za uporabnike in obiskovalce našega spletnega mesta izjemno pomembno. V teh pogojih uporabe spletnega mesta smo strnili vse informacije o zbiranju osebnih podatkov v okviru spletnega mesta Izberi najboljše ter informacije o obdelavi in varstvu na ta način zbranih osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta.

Kot upravljavec spletnega mesta Izberi najboljše si Šola prihodnosti Maribor pridržuje pravico, da pogoje uporabe in izjavo o varstvu osebnih podatkov občasno dopolnjuje in posodablja v skladu s tehničnimi novostmi in zakonodajo brez predhodne najave ali obveščanja uporabnikov. Prosimo vas, da pred vsako uporabo spletnega mesta preverite datum zadnje spremembe izjave o varstvu osebnih podatkov.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju ZVOP-1) sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. V primeru uporabe spletnega mesta Izberi najboljše se za osebno privolitev šteje ravnanje uporabnika, ki z vnosom podatkov v spletni obrazec in izvedbo pošiljanja podatkov potrdi, da se strinja z Izjavo o varstvu podatkov. Upravljavec ne prevzema odgovornosti za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih podatkov, ki jih posreduje uporabnik. Kot uporabnik spletnega mesta Izberi najboljše ste dolžni sami poskrbeti za točnost in ažurnost vseh posredovanih podatkov v okviru spletnega mesta Izberi najboljše.

Splošni obrazci za več informacij ali naročilo svetovanja

Pri oddaji podatkov v obrazce na spletnem mestu Izberi najboljše se poleg vaše IP številke zberejo vaši osebni in drugi podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec. Zbrani podatki se zberejo v našem e-poštnem sistemu in jih uporabljamo izključno za neposredno komunikacijo v zvezi z namenom oddaje podatkov v spletnem obrazcu.

Prejem svežih trikov in nasvetov

Pri oddaji podatkov za prejem svežih trikov in nasvetov na spletnem mestu Izberi najboljše se poleg vaše IP številke zberejo podatki, ki jih vpišete v spletni obrazec. Zbrani podatki se zbirajo in obdelujejo v sistemu Mailchimp in jih uporabljamo izključno za namen neposrednega trženja. Z oddajo podatkov v tem obrazcu nam dajete izrecno dovoljenje, da podatke obdelujemo v sistemu Mailchimp ob upoštevanju njihovih pogojev.

Umik soglasja za obdelavo osebnih podatkov in informacije

Kot uporabnik spletnega mesta lahko kadarkoli neposredno na e-naslov info@sola-prihodnosti.si pisno zahtevate, da Šola prihodnosti trajno ali začasno, deloma ali v celoti preneha obdelovati vaše osebne podatke. Šola prihodnosti Maribor se zavezuje, da bo najkasneje v petnajstih dneh po prejetju pisne zahteve ustrezno preprečila obdelavo in/ali izbrisala osebne podatke uporabnika.

Vsa svoja vprašanja, povezana z varstvom osebnih podatkov, zbranih prek spletneha mesta, ki se nanašajo na vas (npr. zbiranje, obdelava, varstvo, dodatne informacije) pošljite na e-naslov info@sola-prihodnosti.si. Na vaša vprašanja bo odgovorila odgovorna oseba za obdelavo osebnih podatkov.

Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Šola prihodnosti Maribor se zavezuje, da osebnih podatkov uporabnikov, zbranih na spletnem mestu, brez izrecnega soglasja uporabnika ne bo posredovala tretjim osebam razen v zakonsko določenih primerih.

Vašo zasebnost varujemo

V šoli prihodnosti Maribort se zavedamo, da je varovanje osebnih podatkov za uporabnike zelo pomembno, zato se obvezujemo, da bomo podatke uporabnikov skrbno varovali in zaščitili pred izgubo, spremembami, krajo ali dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. Osebne podatke uporabnikov, ki se zbirajo prek spletnega mesta bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov; ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.) in s to Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za pravilno delovanje storitev in boljšo uporabnikovo izkušnjo. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

V Šoli prihodnosti Maribor spoštujemo vašo zasebnost in se obvezujemo, da bomo podatke uporabnikov varovali v skladu z veljavno zakonodajo. Kot uporabnik spletnega mesta morate piškotke najprej sprejeti preko obvestila na dnu spletnega mesta.

Če nam ne dovolite izrecne uporabe piškotkov ali jih odklonite, na spletnem mestu uporabljamo izključno nujne piškotke za zagotavljanje delovanja spletnega mesta, drugih piškotkov (na primer za analitiko ali ponovno trženje) pa ne.

Seznam piškotkov

Na spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

moove_gdpr_popup

Obvezen piškotek z veljavnostjo enega leta, ki hrani informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

_ga

Analitični piškotek storitve Google Analytics z veljavnostjo dveh let, ki omogoča statistiko ogledov spletnega mesta.

_gid

Analitični piškotek storitve Google Analytics z veljavnostjo 24 ur, ki omogoča statistiko ogledov spletnega mesta.

_gat_gtag_UA_138658539_1

Analitični piškotek storitve Google Analytics z veljavnostjo 1 minute, ki ne hrani osebnih podatkov.

_fbp

Piškotek storitve Facebook, z veljavnostjo 3 mesecev, ki omogoča da obiskovalcem spletnega mesta omogočimo prilagojene oglase na omrežju Facebook.

fr

Piškotek storitve Facebook, z veljavnostjo 3 mesecev, ki omogoča da obiskovalcem spletnega mesta omogočimo prilagojene oglase na omrežju Facebook.

tr

Piškotek storitve Facebook, z veljavnostjo trajanja aktivnega obiska spletnega mesta, ki omogoča da obiskovalcem spletnega mesta omogočimo prilagojene oglase na omrežju Facebook.

MCPopupClosed

Piškotek, ki hrani odločitev o zaprtju pojavnega okna za prejem sveših trikov in nasvetov, z veljavnostjo enega leta.

_AVESTA_ENVIRONMENT

Piškotek storitve Mailchimp, omogoča prijavo na prejem sveših trikov in nasvetov.

Zgodovina različic

Trenutno ni na voljo starejših različic izjave o varstvu osebnih podatkov.

Zakaj izbrati nas?

Storitve Office 365 v Sloveniji uvajamo že skoraj 10 let. V tem času smo nabrali veliko izkušenj, ki nam omogočajo, da vam nudimo najboljšo podporo pri uvedbi in uporabi storitev.

S svojim znanjem in izkušnjami smo vam na voljo tudi ko potrebujete pomoč.

Zakaj izbrati nas?

Storitve Office 365 v Sloveniji uvajamo že skoraj 10 let. V tem času smo nabrali veliko izkušenj, ki nam omogočajo, da vam nudimo najboljšo podporo pri uvedbi in uporabi storitev.

S svojim znanjem in izkušnjami smo vam na voljo tudi ko potrebujete pomoč.

Kontakt

040 80 70 55
(delavniki od 8. do 16. ure)

Potrebujete več informacij?

Vnesite nekaj informacij o vašem podjetju in v sporočilu na kratko opišite pričakovanja. V najkrajšem času vas bomo kontaktirali s podrobnostmi. Če želite klic, nam v obrazcu pustite telefonsko število.

6 + 6 =

Q

Potrebujete več informacij?

Pokličite nas na 040 80 70 55 ali pa pustite številko in termin želenega klica.

Q

Kontakt

Partizanska cesta 5,
2000 Maribor

040 80 70 55

info@sola-prihodnosti.si

    Vas zanima več?

    Oddajte sporočilo ali pa vzpostavite stik preko različnih kanalov na levi strani.

    5 + 8 =