Office 2019 ali Office 365?

18. aprila 20190 komentarjev

Office 365 je naročniška storitev, ki zagotavlja, da imate pri roki vedno najsodobnejša sodobna Microsoftova orodja za produktivnost. Na voljo so različni paketi storitev za mala in srednje velika podjetja, velika podjetja, šole in neprofitne organizacije.

Paketi, ki vključujejo programsko opremo Office za namestitev, vsakemu uporabniku z licenco omogočajo namestitev in uporabo najnovejše različice zbirke Office na petih računalnikih, tablicah in pametnih telefonih.

Office 2019 je na voljo kot enkratni nakup, kar pomeni, da plačate le enkrat za pridobivanje Officeovih aplikacij za en računalnik. Vendar pa ni možnosti nadgradnje, kar pomeni, da če boste nadgradili na naslednjo večjo različico, jo boste morali kupiti po polni ceni.

Tudi do 4.713,96 € lahko prihranite z najemom programske opreme Office v sedmih letih.

Primerjava Office 2019 in Office 365

Pripravili smo kratko primerjavo dveh različic Office, namenjenih poslovni uporabi.
Office Professional 2019Office 365 Business Premium
Cena579,00 €12,81 €
Način plačevanjaenkratnomesečno
Število namestitev15
PosodobitveVključene so varnostne posodobitve, vendar ne boste dobili novih funkcij. Nadgradnje na večje izdaje niso vključene.Vaša različica sistema Office bo vedno boljša. Dobili boste vse najnovejše funkcije in posodobitve ter varnostne posodobitve in popravke napak.
Dodatne storitveDodatne storitve niso vključene.Vključene so poslovna elektronska pošta, digitalna shramba in druga najsodobnejša Microsoftova orodja za produktivnost.
Pri izračunu na začetku prispevka smo upoštevali uporabo Office na 5 računalnikih v paketu Office 365 Business Premium ter nakup novih različice Office po zaključku uradnega obdobja podpore oktobra 2025.

0 komentarjev

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kontakt

Partizanska cesta 5,
2000 Maribor

040 80 70 55

info@sola-prihodnosti.si

    Vas zanima več?

    Oddajte sporočilo ali pa vzpostavite stik preko različnih kanalov na levi strani.

    5 + 11 =