Elektronska pošta je še vedno jedro poslovne komunikacije

17. julija 20190 komentarjev

Ali ste se kdaj vprašali, koliko e-poštnih sporočil se dnevno pošlje po svetu? Nekateri viri navajajo številko preko 290 milijard, ki naj bi do leta 2023 presegla celo 340 milijard. Kljub temu, da se v zadnjih letih razširja tuporaba drugih kanalov za komunikacijo, e-pošta še vedno kraljuje na vrhu.

Povprečni zaposleni v pisarni dnevno ustvari 40 e-poštnih sporočil, 90 pa jih prejme. V vsej tej poplavi sporočil je zato še toliko bolj pomembno, da e-poštno komunikacijo zagotovite z zanesljivim ponudnikom teh storitev in poskrbite za kratko spletno domeno, ki smiselno predstavlja vaše podjetje ali področje delovanja.

Nezaželena e-pošta je izziv, s katerim se dnevno soočamo. Tu še priponke, ki neredko v sebi skrivajo kakšno dodatno negativno presenečenje v obliki virusov in druge škodljive programske opreme.

 

Povprečni pisarniški delavec dnevno prejme in pošlje 130 e-poštnih sporočil.

50 GB prostora

Vsak uporabnik z licenco ima na voljo najmanj 50 GB prostora za svojo e-pošto.

do 150 MB velike priponke

E-poštno sporočilo je lahko skupaj s priponko veliko do največ 150 MB.

n

e-poštni arhiv

Vključeno je tudi e-poštno arhiviranje, za katerega je na voljo najmanj 50 GB prostora.

Vaše spletne domene

Za e-poštne naslove se lahko uporabljajo poljubne spletne domene vašega podjetja.

Exchange Online je odlična izbira za poslovno e-pošto

Številna večja podjetja že desetletja uporabljajo Exchange strežnik za zagotavljanje poslovne elektronske pošte. Manjšim podjetjem nakup strežnikov, programske opreme in inženirsko znanje za vzpostavitev in vzdrževanje teh strežnikov pogosto ni dostopno. Prav takšnim podjetjem je namenjena storitev Exchange Online.

Dostop do sodobne rešitve poslovne e-pošte s predvidljivo mesečno investicijo, vključeno vzpostavitvijo, vzdrževanjem in prijazno tehnično podporo je danes bolj dostopno, kot si lahko predstavljate. Vsakemu uporabniku z licenco je na voljo najmanj 50 GB prostora za elektronsko pošto, na voljo pa so tudi brezplačni skupni nabiralniki (na primer info@sola-prihodnosti.si).

Umetna inteligenca pomembno olajša uporabo elektronske pošte, saj se sporočila glede na pomembnost in izkušnje s pošiljateljem samodejno uvrščajo med bolj izpostavljene in ostale. Exchange Online vključuje tudi koledar, z njim pa vgrajena orodja za enostavno organizacijo srečanj, upravljanje koledarjev nadrejenih (na primer tajnica, ki ureja koledar svojega šefa).

0 komentarjev

Oddaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kontakt

Partizanska cesta 5,
2000 Maribor

040 80 70 55

info@sola-prihodnosti.si

    Vas zanima več?

    Oddajte sporočilo ali pa vzpostavite stik preko različnih kanalov na levi strani.

    4 + 14 =